AUDITIE: PROFESSIONELE PERFORMER/ACTEUR/ DANSER (M) VOOR REVOLT

Cecilia Moisio en Maas theater en dans zoekt een mannelijke professionele performer/acteur/danser voor de productie REVOLT

Tijd: ma 26 & wo 28 April 2021 / 11:00 – 15:00
Locatie: Maas theater en dans, Sint-Jobsweg 3, Rotterdam

REVOLT
Durf jij op te komen voor je mening? Ga je de straat op voor jouw idealen?

Danstheatervoorstelling REVOLT gaat over opstand, peer pressure en protesteren. Over kritisch blijven nadenken versus jezelf verschuilen achter de groep. Wil jij impact hebben op de wereld en invloed op je eigen toekomst? Verandering begint bij jezelf en elke grote beweging is klein begonnen. REVOLT is een wake-up-call, een oproep aan jonge mensen om hun stem te laten horen en een verschil te maken.

In REVOLT mixt choreograaf en theatermaker Cecilia Moisio persoonlijke verhalen, kwetsbaarheid, humor en ernst met performance, (muziek)theater, video en dans. Een voorstelling die je even door elkaar rammelt. Eerder maakte Moisio Victory bij Maas en won daarmee de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek.

Klik hier voor meer info.

WIE ZOEKEN WE?
– Je bent thuis in verschillende genres en hebt ervaring hebben in professionele dans- en/of theaterproducties;
– Je bent een acteur die goed kan bewegen of een danser met acteurskwaliteiten;
– Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste en zangkwaliteiten zijn een grote plus;
– Je bent zelfstandig en kan analytisch te werk gaan;
– Je hebt een sterke persoonlijkheid op het toneel en bent niet bang om zowel je extreme als kwetsbare kanten te laten zien;
– Je staat open voor gedetailleerde choreografie in combinatie met tekstgebruik. We adviseren je je te verdiepen in het werk van Cecilia Moisio voordat je je opgeeft.
– Je bent beschikbaar in de volgende periodes: repetities en montage 5 t/m 16 juli en 6 aug tot 17 sep 2021. Tournee: van de première op 17 september tot in december 2021.

WAT BIEDEN WIJ?
Je komt in loondienst van Maas, betaling conform Cao theater en dans. Tijdens de repetities/montage een fulltime contract en tijdens de tournee parttime, afhankelijk van het aantal voorstellingen per maand.

AANMELDEN VOOR DE AUDITIE
Stuur voor 19 april 2021 deze informatie door naar info@ceciliamoisio.com:
– CV met foto, geboortedatum en nationaliteit (pdf);
– Korte video waarin je beweegt / speelt / zingt.